Rådgivning

Det kræver både erfaring, overblik, engagement og en integreret plan at sikre den rigtige sammensætning af marketing initiativerne, og dermed sikre den bedst mulige udnyttelse af jeres investeringer. Vi tilbyder medie og marketingrådgivning der matcher det behov som jeres virksomhed har brug for.

Marketingstrategi

En marketingstrategi skal lede til de helt rigtige marketingaktiviteter og sætte fokus på de målgrupper der har allermest potentiale.

Hos os gør vi en dyd ud at forstå vores kunders ønsker og behov og i fællesskab finde retningen for deres marketingstrategi.

Mediestrategi

Vi rådgiver om mediestrategi. Det kan både være i form af medievalg, budgettering, udarbejdelse af medieplan og alt ind i mellem.

Vi går til opgaven med en forståelse, og med en neutralitet som gør, at I kan være sikre på jeres mediestrategi, er lagt med det bedste udgangspunkt.

Digital strategi

Digital strategi kan være mange ting. Alt fra funnel strategi, performance marketing, platform strategi, eller andre digitale udviklingsprojekter.

Vi kan guide jer igennem, så I kommer ud på den anden side med den helt rigtige løsning, og med en god forståelse for processen undervejs.

Insourcing

Hos Calibrate er vi ikke nervøse for insourcing. Vi ved at det er en vej at gå for mange annoncører, og vi er klar på at være jeres partner på rejsen.

Vi matcher den struktur I har behov for, og lærer gerne fra os, så jeres interne marketing-team bliver opkvalificerede til opgaven.