Online markedsføring

Vi er specialister inden for online markedsføring og kan hjælpe jer med strategi, planlægning, eksekvering og optimering på tværs af alle digitale kanaler. Vi angriber opgaven transparent, og går op i at vores digitale kampagner bliver købt ind med kvalitet og relevans i fokus.

Social Media

Annoncering på de sociale medier er en uundværlig del af langt de fleste digitale annoncekampagner.

Facebook og Instragram er selvfølgelig stadig i front, og her sørger vi for at følge seneste tendenser og udvikling, så jeres kampagner er up to date. Derudover er der en række andre medier, som vi også kan eksekvere for jer. Heriblandt SnapChat, LinkedIn, Pinterest og TikToK.

Display annoncering

Vi har valgt at gribe display annoncering lidt anderledes an. Vi har droppet blackbox løsninger, og komplekse fee modeller og køber 100% transparent ind. Det betyder, at det er gennemskueligt for dig, hvad jeres investering bliver brugt til - og sikrer at 1 kr. i mediebudget = 1 kr. allokeret til media .. det er en selvfølgelighed i vores øjne

Vi køber display ind på mange forskellige måder, og tror på de alle har sin ret. Heriblandt programmatisk indkøb via Adform, Publisher Platformen og Google Display Network - men også direkte IO-indkøb hos målgrupperelevante media.

Video annoncering

Video indhold fylder mere og mere i danskernes medievaner. Derfor er det også blevet et vigtigt format på de fleste digitale medieplaner. Vi ved, at det vigtigste når det kommer til video er at forstå, at de forskellige medier skal bruges forskelligt.

Vi køber ind på tværs af alle digitale video kanaler. Herunder Facebook og Instagram, YouTube, Addressable TV (bla. TV2Play) og programmatisk video.

SEM & SEO

Google Search Ads (SEM) er en effektiv kanal til at få besøgende til jeres website. Hos Calibrate kan vi hjælpe med både rådgivningen, opsætningen og eksekvering af alle slags Google Ads setups – alt fra simple setups til mere komplekse setups, hvor f.eks. Google Shopping inkluderes.

SEO rådgivning og optimering er vitalt for alle virksomheder, for at sikre at ens hjemmeside og content er optimeret til at Googles søgealgoritmer, leverer de bedste mulige organiske søgeresultater. Vi håndterer både den generelle SEO optimering, mentions, linkbuilding og tekst skrivning - samt den vigtige balance mellem investeringen i betalt og organisk trafik.