Analyse & Indsigt

Analyser og data er ingenting uden indsigter. Indsigterne er dem der udvikler jeres forretning, og hjælper jer til at tage de rigtige beslutninger. De indsigter kan vi skabe med jer.

Analyser

Analyser er et vigtigt værktøj til at skabe indsigter om forbrugere, kommunikation og effekt For os er det dog vigtigt at en analyse ikke bliver lavet for analysen skyld, men at indsigterne efterfølgende aktiveres, således at analysen kan være med til at skabe værdi.

Vi har erfaring med udarbejdelse og aktivering med mange former for analyser herunder effektanalyser, forbrugeranalyser og databaseanalyser.

Dashboard

Data visualisering kan hjælpe jer med at få et bedre overblik over jeres aktiviteter, og kan være et rigtig godt tool til at få indsigter omkring jeres performance.

Vi leverer skræddersyede dashboards, som indeholder netop de aktiviteter og metrikker som I har behov for.

Tracking

Den rette tracking er essentiel for at kunne skabe indsigter.

Vi tilbyder best practice tracking frameworks i Google Tag Manager til alle jeres digitale aktiviteter hvad end det er Facebook, programmatisk indkøb, LinkedIn, Google Analytics m.fl.

Web analytics

Web analytics er en af nøglestene i at forstå hvad og hvorfor der foregår på et hvert website.

Vi kan både hjælpe med opsætning af jeres konto fra bunden, men kan også hjælpe med at udvide jeres nuværende opsætning med en skræddersyet attribution model, opsætning af mål eller lignende. Web analytics indeholder en masse data, men det kræver de rette kompetencer for at få indsigter ud af det.