Seminar: Branding på 2 sekunder

Publiceret april 25, 2024
Kategori

Den 30/5 kl. 9:00 - 11:30 afholder Calibrate I samarbejde med reklamebureauet PONG til seminar i Empire Bio. Seminariet omhandler, hvordan du som CMO navigerer i både at skulle opbygge virksomhedens brand og sikre vækst.

Det er ikke nemt at være CMO. Du skal både bygge virksomhedens brand og sikre vækst, mens du får tudet ørerne fulde med, at du kun har få sekunder til at levere dit budskab. Forbrugerne styrer nemlig selv, hvad de vil indtage, og deres opmærksomhed er både flygtig og i meget høj kurs.

Samtidig bliver performance marketing mindre effektiv, fordi tredjepartsdata er væk. Det gør brandet, den konkrete kommunikation og en revurdering af mediestrategien, til CMO’ens stærkeste værktøjer til at skabe højere ROI.

Så hvordan sikrer du, at dit brand er blandt de 1-3%, der faktisk trænger igennem? Hvordan bygger du et stærkt brand på 2 sekunder? Og hvordan sikrer du at din marketingindsats har den rigtige gennemslagskraft og at branding og performance marketing arbejde hånd i hånd i stedet for at blive set som siloopdelte aktiviteter?

I samarbejde med Markedsføring inviterer Pong og Calibrate til et inspirerende seminar om, hvordan brands kan vokse i et forbrugerstyret mediebillede. Vi sørger for inspiration, lidt provokation og tankevækkende indhold, der sikrer, at du vender hjem med værktøjer og en fornyet lyst til at investere i dit brand og kommunikationen, der skaber det.

Program:

Fra kl. 8:30 Registrering og croissanter

09.00 - 09.10 Introduktion

09:15 - 09:35 Har du optimeret livet ud af dit brand? 

Thomas Nolsøe, Strategisk Direktør, Pong

09.35 - 09.55 Fra eksponering til opmærksomhed

Heinrich Thomsen, CEO, Calibrate

09:55 - 10:15 Det værste du kan være er kedelig

Mikkel Elung, Kreativ Direktør, Pong

10.15 - 10.35 Harboe - Har Bo øl? Revitalisering af en klassiker

Ninalouise Rasmussen, Marketing & Category Director, 

10.35 - 10.55 Farvel til performance marketing - Go’dag til digital branding.
Jonas Vahr, COO, Calibrate           

11.05 - 11.25 Afrunding og spørgsmål

11.30 Networking og forfriskninge

Calibrate og Pong er kun fire år gamle bureauer, som på hver deres måde har udfordret medie- og reklamebranchen. På kort tid har de i MyImage for bureauer, opnået de mest tilfredse kunder (Calibrate), mest objektive og transparente (Calibrate), mest kreative (Pong), bedst til at levere resultater (Pong) og mest fleksibel og agile (Pong).