TikTok TrendSpotter

Publiceret december 8, 2023
Kategori

Vil du med på holdet og være en af Calibrates nye TikTok TrendSpotters? Vi søger en række unge TikTok-superbrugere mellem 18-24 år, der bruger TikTok dagligt. Din opgave bliver at hjælpe os og vores kunder med at spotte, hvad der trender på TikTok. Denne viden skal vi bruge til at få vores kunders marketingkampagner til at virke endnu bedre på TikTok.

Hvem er Calibrate og hvad er TikTok TrendSpotters?
Calibrate er et danskejet mediebureau, der arbejder med medier og marketing. Vi rådgiver vores kunder om, hvordan de får det meste ud af deres marketingbudget, samt eksekverer deres marketingkampagner på tværs af en masse forskellige medier – herunder også SoMe platforme som META og TikTok. Læs mere om os her på siden.

TikTok TrendSpotters er et nyt initiativ, som vi starter op i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Danmark søger vi derfor et antal TikTok TrendSpotters, som er unge mellem 18-24 år, som bruger TikTok dagligt.
Din opgave bliver at hjælpe os og vores kunder med at spotte, hvad der trender på TikTok og hvilken kommunikation og reklame der får opmærksomhed og virker bedst. Den viden du indsamler til os, bruger vi til at få vores kunders marketingkampagner til at virke endnu bedre på TikTok. Vi udgiver også en månedlig TikTok Trend-rapport på tværs af Norden, hvor vi samler det mest relevante af den viden du har hjulpet os med at indsamle.

Hvad indebærer jobbet som TikTok TrendSpotter?
Som TikTok TrendSpotter skal du være super aktiv på TikTok. Mens du er på TikTok skal du så også være ekstra opmærksom på trends og det indhold, som du syntes er det bedste og så huske / gemme de relevante links og videoer. 

En gang om ugen sender du os links til de største trends, det bedste indhold, og de mest overbevisende annoncer m.m. som du har lagt mærke til den seneste uge, mens du har swipet løs på TikTok. Vi forestiller os, at du ugentligt bruger 1,5-2 timer på at indrapportere det, du har fundet til os på et aftalt tidspunkt.

Du bliver selvfølgelig aflønnet for dit arbejde og den tid du bruger. Du bliver altså betalt for at være på TikTok 😊.

Hvordan ansøger du om at blive en del af TikTok TrendSpotters?
Send din ansøgning med information om dig selv, dine interesser, din uddannelse og hvorfor du syntes TikTok er en fantastisk platform, til nora.loeken@calibrate.dk – gerne hurtigst muligt da vi løbende udvælger dem vi skal bruge. Herefter hører du fra os, og vi indkalder de udvalgte til en kort online samtale. Du skal være klar til at starte den 1. februar 2024.