MyImage Bureau 2023: Calibrate har de mest tilfredse kunder

Publiceret februar 8, 2023
Kategori

Calibrate er det mediebureau, som har de mest tilfredse kunder. Det viser MyImage Bureau 2023, som analysehuset MyResearch står bag.

Heinrich Thomsen, stifter og CEO, glæder sig over at Calibrate topper listen blandt mediebureauerne.

”Kundetilfredshed er jo det absolut vigtigste i enhver forretning. Det er dem, vi er til for, og uden kunderne er vi intet. Og så er høj kundetilfredshed et godt udgangspunkt for at videreudvikle og vækste et bureau – fordi det giver os et godt fundament til at forbedre vores kendskab og image i de kommende år,” siger han.

Om hvad, der karakteriserer Calibrate, siger Heinrich Thomsen:

”Vi er – og skal forsat være – det modsatte af de store internationale bureaugiganter, hvor kampagnerne triller ind i ”fabrikken” og bliver behandlet på en ensartet måde, og selvom vi i 2022 har mere end fordoblet størrelsen på vores forretning, er vi lykkedes med bibeholde den tilgang til vores kunder.”

Han mener dog på ingen måde, bureauet er i mål:

”Vi skal gøre mere af det, vi er gode til, men vi skal også øge vores kendskab og positionere os på andre parametre end ”objektivitet & transparens” og ”kundetilfredshed”. Så vi er ikke i mål endnu – heldigvis.”