Nyt nordisk mediebureausamarbejde

Publiceret november 25, 2021
Kategori

Nordiske annoncører mangler et reelt alternativt til de globale bureaugrupper, når de skal vælge hvilken medieburaupartner, der skal hjælpe dem med at få størst muligt effekt ud af deres marketinginvesteringer. Derfor etablerer de to uafhængige mediebureauer HOWCOM i Sverige og Calibrate i Danmark nu et nyt samarbejde, der skal tilbyde nordiske annoncører en både uafhængig, objektivt og transparent mediebureaupartner.

HOWCOM og Calibrate har i hhv. Sverige og Danmark, hver i sær positioneret sig med samme fokus og et ensartet værdisæt på deres lokale markeder. Vi er begge uafhænige bureauer med en transparent forretningsmodel og værdisæt. Derudover har vi anlagt samme tilgang til det at rådgive annoncørerne, baseret på erfarne medarbejdere der kan rådgive om både medier, marketing og annoncørernes egne forretningsudfordringer, udtaler Heinrich Thomsen, CEO i Calibrate.

Fredrik Lundgren, CEO i HOWCOM: ”Vi har haft stor succes med HOWCOM i Sverige og fornemmer en tydelig tendens til at flere og flere nordiske annononcører, søger efter en nordisk mediebureaupartner med en anden forretningsmodel og et andet værdisæt. Derfor var det oplagt at forsøge at finde en samarbejdspartner i Danmark, der delte vores bureua DNA om uafhængighed, transparens og senior rådgivningskompetencer. Det har vi fundet i Calibrate, der har været på helt samme rejse i Danmark, som vi har været på i Sverige”.

Heinrich Thomsen, CEO i Calibrate: ”For os har det været afgørende at finde en nordisk samarbejdspartner, der deler vores kerneværdier og den tilgang, som vi fra start af har baseret Calibrate på, og der har matchet med HOWCOM været 1-til-1. Vi kan se, at vi med vores tilgang har været i stand til at øge den værdi som annoncørerne får ud af hver marketingkrone som de investerer, og det produkt og den tilgang kan vi nu nå ud til nordiske annoncører med via samarbejdet med HOWCOM”.

Spørgsmål kan rettes til:

HOWCOM, CEO & Partner, Fredrik Lundgen, +46 70 317 35 53, fredrik.lundgren@howcom.se

Calibrate, CEO & Partner, Heinrich Thomsen, +45 6010 0226, heinrich.thomsen@calibrate.dk