Stillingsopslag: Digital Planner

Publiceret august 27, 2021
Kategori

Vi oplever stor tilgang af nye kunder, og søger derfor en Digital Planner. Vi holder løbende samtaler, så søg allerede i dag.

Er du vores næste Digitale Planner?

Brænder du for digital marketing? Har du erfaring med at udvikle og drive digitale kampagner på en eller flere digitale platforme (Programmatic display, Paid Social og Online video), og vil du udbygge dine kompetencer og arbejde med en bredere vifte af de mange digitale platforme og tættere på kunderne? Så er du måske den Digitale Planner, som vi søger til at komme med på vores vækstrejse, hvor vi for tiden oplever en stor tilgang af kunder.

Om stillingen

Som Digital Planner hos Calibrate får du ansvar for at udvikle digitale strategier, drive kampagner og eksekvere indkøbet for et stort udvalg af vores kunder på tværs af forskellige digitale kanaler og platforme – naturligvis i tæt samarbejde med resten af bureauets ansatte.

Vi tror på, at et holistisk ansvar skaber de bedste løsninger for vores kunder, og samtidig giver en spændende og alsidig hverdag. Hvis du derfor har ønske om at arbejde mere bredt på flere platforme og mediegrupper end du gør i dag, samtidig med at du får stillet din konstante nysgerrighed inden for digital performance marketing i praksis, er dette job noget for dig.

Du vil i samarbejde med andre specialister og strateger, sikre en stærk tilstedeværelse og eksekvering af marketingplaner for vores kunder på tværs af digitale kanaler. En tilstedeværelse der skal kunne måles i data, og som omsættes til indsigter og anbefalinger.

Som digital planner bliver du ansvarlig for at udvikle, planægge og eksekvere digitale kampagner på tværs af Programmatic display, Paid Social og Video, hvor nogle af de mange opgaver er:

 • Mediestrategi og medieplanlægning af vores kunders digitale kampagneaktiviteter
 • Løbende optimering, eksekvering og evaluering af din kundeporteføljes kampagner på tværs af betalte digitale medieplatforme (Programmatic Display, Video, Social Media, m.fl.)
 • Opsætning og vedligeholdelse af tracking-løsninger i Adform 
 • Holde dig ajour med udviklingen inden for de digitale platforme
 • Navigere på tværs af kampagnemålsætninger der spænder fra topfunnel branding til lowfunnel performance KPI’er
 • Bidrage til vores mange spændende udviklingsprojekter indenfor bla. data og attribuering
 • Effektdokumentation og analyse af vores samlede digitale marketing performance

Hvem er du?

Hos Calibrate tror vi på, at siloer er et sted, hvor man opbevarer korn. Vores ansatte har derfor alle en bred berøring med flere mediegrupper og platforme. Vi tror på, at det gør den enkeltes jobindhold mere spændende og at det samtidig gør vores samlede faglighed og produkt mod kunden stærkere.

Vi forestiller os derfor, at du i dag er specialist inden for enten Programmatic Display, Paid Social eller Paid Search, og nu vil tage et skridt op i rollen som Digital Planner og varetage et bredere felt af de digitale platforme, som vores kunder efterspørger. Du har en uddannelse inden for markedsføring, salg eller kommunikation, og er i dag ansat på et Mediebureau, Digitalt bureau, et digitalt medie eller hos en annoncør.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har 2-3 års relevant erfaring fra mediebureau, digitalt bureau, medie eller annoncørsiden 
 • Har dybdegående erfaring med at udvikle og drive digitale kampagner på min. én af de digitale discipliner; Programmatic display, Paid Social og Video
 • Har lysten til at udvikle dig og lære mere om andre marketingplatforme/mediekanaler og dermed få et bredere fagligt grundlag og en mere alsidig hverdag
 • Interesserer dig for marketing og det digitale mediemarked, samt brænder for at levere de bedste løsninger og resultater
 • Er analytisk, struktureret og detaljeorienteret og kan lide at have mange opgaver i gang
 • Har en positiv tilgang til både udfordringer og arbejdsopgaver
 • Kan ser fordelen i at arbejde hos et mindre og agilt bureau med højt til loftet, uden bureaukrati og en tung hierarkisk organisation - og med et værdisæt der tager afsæt i objektivitet og ordentlighed
 • Og sidst med absolut ikke mindst, håber vi meget på, at du i bund og grund er et godt menneske med en positiv indstilling og en god portion humor, der bidrager til den allerede gode stemning på bureauet

Hvem er vi?

Calibrate er et dansk og uafhængigt mediebureau, der leverer rådgivning, planlægning og eksekvering af både digitale og offline medier. Vi har valgt en 100% objektiv og transparent tilgang til det at drive et mediebureau, både fordi vi selv føler at disse værdier er de rigtige, og fordi vi tror på, at vi af den vej kan gøre vores kunders marketinginvesteringer endnu mere værdifulde.

Vi er vokset markant i de sidste 12 måneder og har brug for dig på vores vækstrejse. Vi har højt til loftet og fokus på både personlig og faglig udvikling, og holder til i indre KBH i stemningsfyldte lokaler - tæt på både tog og metro.

Er ovenstående noget for dig, så send en ansøgning med CV til vores CEO Heinrich Thomsen på heinrich.thomsen@calibrate.dk eller ring på 60 10 02 25 hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen og dens indhold. Vi ønsker stillingen besat med tiltrædelse 1/11 2021, og afholder derfor løbende samtaler.